Vecka 45

Så har det gått en vecka igen. Tiden här går lika fort som när man är hemma i Övik. Den här veckan har alla affärer och stora affärsbyggnader tänt sina julbelysningar. Det gör att denna neonbelysta bling-bling-stad blingar ändå mer. 
 
Harbour city
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar gillar årets pynt i vårt hus. Alltid lite galet och okonventionellt. Ta bara den upp och nervända granen bland en austronat
Jaha inte helt väntad blandning, men kul!
 
 
Och en helt psykodelisk "tomte".?! 
 
 
Men i övrigt blingar det rätt bra hos oss med.
 
 
 
I övrigt började veckan bra med att jag fick rå om lilla J några timmar. Mys på hög nivå.
 
 
Han har ju så fint hår den pojken!
 
Hikade på tisdag. Gjorde en långis där vi avverkade tre sträckor på en gång. Nu har vi gjort del 1-6 av Hong Kong trails 5 mil. Nästa gång blir det sträcka 7 och 8 ,som avslutar delen.
 
 
 
På onsdag firade vi Lill-lördag. Det fick ersätta vårt fredagsmys, eftersom vi är borta då på olika håll i Kina.
 
 
Vi avslutade på vårt egna vattenhål Biergarten. Garten mådde bra!
 
I dag har jag fixat inför vår resa till Guilin imorgon. Vi är elva svenskar som åker till Zlina gör att besöka en plats som är utnämnd till världens mest fotogenika plats i världen.
Tyvärr blir det nog inte då här vackert......
 
 
.....för det verkar ska regna hela tiden. Men det blir nog kul ändå! 
 
Lite gym har det blivit i veckan, enkelt när det ligger i samma hus vi bor i.
 
 
 Tiden går fort när man kan lyssna på en bok samtidigt som man tränar. Började på Hans Rosenfeldt/Hjorthts  nya idag. Bra!
 
 
Alltid denna kamp att gå ner några kilo. Lyckas inte så bra då jag gillar god mat och dryck alldeles för mycket, men utan träning skulle det väl vara ännu mer Eva!
 
 
Idag har fönsterputsarna varit här. Inget jobb man skulle vilja ha faktiskt. Här hänger de i en vagn utan skyddsutrustning högt i det blå. 
 
 
 
Ikväll har vi ätit med trevligt besök från Sverige. Alltid kul att få visa delar av vårt omtyckta HK. 
 
Hög tid att sova. Vi hörs efter helgen. Kör försiktigt på vintervägarna hemma i Svedala. Kram och Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad juligt och grannt ni har det i ert hus K11 🎄 Tiden rusar även här men inte med idel nöjen som hos Hongkongfrugan minsann ;) ja ä inte bitter!! Men jag unnar dig ändå allt gott - som i visan du vet.
Vad otroligt med Min gamla klasskompis! Meddelade genast våra gemensamma gamla Ramseleklassisar och alla blev lika förvånade och glada. T.o.m Micke minns Kerstin när CI kikade i gamla gymnasieårsboken. Hälsa henne så mycket igen! Kramar till er båda! Vi ses snart i december

Svar: Jag blir så full i skratt för det är så typiskt med dig. Var i världen vi än är så hittar du alltid någon du känner. Så värdefullt att ha så många runt sig som vet vem du är. Nu ska jag lägga in några bilder och berätta om vår resa till Guilin. Kram
hongkongfrun.blogg.se

2014-11-11 @ 22:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0