Jobb-besök

Här kommer en bild till dig mamma från vår fest. :-)

 
Charlie skulle ha kommit hem i fredags. Han hade varit i Kanada sedan lördagen. Tyvärr blev planet inställt och han kom inte hem förrän på lördag morgon.Trist när man är inställd på att träffas. Alva var upptagen så det blev ett eget fredagsmys med middag framför tv:n. Gick ner på affären och köpte sashimi och pomelo till efterrätt. Mums, mys, film och nagellack.
 




Den här helgen hade Charlie besök av två arbetskollegor. På lördagen var det fint väder och vi åkte ut till Stanley för att visa en annan sida av Hong Kong. Åt en god lunch på Boathouse veranda.
 
Sen köpte killarna varsina badbyxor på marknaden. De var hur nöjda som helst med sina O´Neill för 100 spänn styck. Lite mindre nöjda när de sedan satt på och stramade................
Själv hade jag bikinin med i väskan och det blev två dopp i havet, säkert 23-24 grader i vattnet. Härligt. På kvällen åt vi på den argentinska restaurangen Tango och gick runt i nöjeskvarteren. Träffade bla Herman, Klas och Alice. Herman hade varit och hämtat sina skor som var handgjorda till honom. Hur fina som helst. Vi blev sugna på att besöka en skomakare innan hemfärd.
 
I morse var det grått och disigt, men de hade lovat sol längre fram under dagen. Vi gjorde oss i ordning och 11 träffades vi i Wan Chai för åka till en vandring över Dragons Back. Efter en stund när vi kommit upp i bergen började det stört, verkligen störtregna. Vi var totalt genomblöta och det var lite läskigt att gå nerför de hala stigarna, som snabbt försvann och blev små floder. När vi kom ner till Big Wave Beach slutade det regna och vi tog en lunch innan taxifärd hem.
Taxichauffören var tvungen att torka av sätena innan nästa kund kom in i taxin eftersom vi hade blött ner dem så mycket med våra blöta bakar. Som tur var det 25 grader i luften så vi frös inte. Dock  kändes det väldigt skön med ett långt varmt bad när vi kom hem.
 
När vi kom hem hade Alva städat lägenheten i tipptoppskick. <3<3<3 Det var en morsdagspresent från den gullungen. då det firas den internationella Morsdag idag här i HK. Satt och njöt en stund i fönstret i hennes nystädade rum.
Vi gick ut och åt mexikanskt
 
och sedan hem för att smaska på den fina morsdagstårtan Alva också hade bakat som överraskning. Tack älskade barn!
 
Nu snarkar en jet-laggad make ljudligt och jag känner själv att det ska bli skönt med lite sömn innan en ny vecka sätter fart. Alva åker hem om tre veckor - hej och hå vad det går!


 

Kommentarer
Postat av: Helena

Men vilken praktunge hon är den där Alva!

Svar: Jo du! :-)
hongkongfrun.blogg.se

2013-05-16 @ 22:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0