Söndag i Honkis

Ännu en solig och fin dag. Intog dagens bästa måltid  - frukosten framför svtplay. Ser mycket mer tv här i HK eftersom den finns i vårt enda gemensamma rum här.
 
Sedan simmade jag en kilometer i poolen och låg och läste en stund. Efter en dusch tog jag en promenad ner till strandpromenaden där jag träffade vännerna Eva och Catharina för en fika. De är också i Sverige i år, men vi har timat in våra besök här så vi kan träffas lite. Jättekul att ses igen. Känns som vi alla bor här och att så ska det vara, men Catharina åker hem imorgon.......
 
När Helena och Micke var här fick vi en kokbok med asiatisk mat och ett fin förkläde. Har invigt bägge ikväll. Det blev gröna bönor med köttfärs-topping och kyckling med cashewnötter och broccoli. Mums! Blev jättegott.
 
 
 
 

 
 
Alva ringde och berättade att deras plan blivit inställt :-(( De kommer 9 timmar senare och måste sova i Helsingfors en natt. Åhh vad det kändes onödigt. Tur de är två. Gick ut och tog ett glas vin på stamstället. Per och Catharina kom förbi så vi fick träffas en gång till innan hon åker hem. Nu är det natti-natti i Hong Kong. Ha en fortsatt bra dag i Sverige. Har Skypat med släkt och vänner idag och det verkar vara en härlig höstdag i Umeå och Övik. Kram till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0