Påsk i Honkis

Jag och Alva har åkt till HK över påsklovet. Vi kom hit skärtorsdagens eftermiddag och Charlie mötte oss på flygplatsen. Härlig känsla!
Strax var Michelle här och hämtade rom och gräddfil, som jag tagit med från Svedala. Så roligt att ses igen och klappa på magen som innehåller en princip färdig liten Jackson. Om vi har tur kommer han under de två veckor vi är här. Besöket utmynnade i att vi träffade hennes man Mats nere i TST och åt middag tillsammans. Vi gick till ett ställe som Oskar och Charlie hittat. God och prisvärd Shabu Shabu. Det innebär att man plockar ihop det vill äta och kokar i buljong vid sitt bord. 
 
Idag, långfredag, började vi med en hike till Clearwater Bay tillsammans med Catharina och Per. Avslutade med bad och sol på stranden någon timme. Är så tacksam att få träffa de fina vänner vi har lärt känna här. På väg hem stannade jag och Charlie hos "vårt" fotmassageställe. Efter en välbehövlig pedikyr och rätt hård massage, känns fötterna lena som två barnrumpor!
 
Nu har vi ätit några gravlaxmackor och chillar lite inför kvällens övningar. Den är fortfarande ett oskrivet blad. Annat är det för Alva. Hon träffar Antonia nu och sen ska de komma hit för att göra sig i ordning inför partynatt på "Lankan". Hon har längtat till HK!!!! Där ser man......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0